Resource Junior 400g cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 42,55 zł

W promocji 39,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 21

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Super Recenzja napisana przez Kasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super produkt cena też przystepna (Dodano 01.09.2019)
Super Recenzja napisana przez Kasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super moja corka w ciagu roku stosowania przytyla 3.5 kg. (Dodano 23.07.2019)
Super Recenzja napisana przez Judka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleczko super dla mojego maluszka bardzo mu smakuje napewno będziemy jeszcze kupować (Dodano 09.07.2019)
Polecam jak najbardziej Recenzja napisana przez Judka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mój maluszek uwielbia to mleczko (Dodano 27.05.2019)
Najniższa cena i dostawa na czas! Recenzja napisana przez D
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Resource Junior nas ratuje. Córka od roku nie przybierała na wadze, wszystkie badania były prawidłowe. Niestety mój niejadek nie był w stanie dostarczyć organizmowi odpowiednia ilość kalorii. W ciągu 1,5 miesiąca przybrała pół kilo, to dużo. Cena w sklepie Dzieckoimy jest najniższą na rynku, mleko jest dostępne, a wysyłka szybka. (Dodano 05.05.2019)
Polecam dla każdego niejadka Recenzja napisana przez DL
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko Junior Resource jest pomocne przy wyprowadzaniu dziecka z niedowagi. Cena w sklepie „Dziecko i My” jest bardzo niska jak na preparat odżywczy. Jeśli Wasz niejadek ma bardzo duże problemu z niedoborem wagi to mleko Wam pomoże. Oczywiście przy regularnym stosowaniu. Polecam! (Dodano 11.11.2018)
super Recenzja napisana przez katarzyna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super produkt (Dodano 17.09.2018)
Bardzo dobra! Recenzja napisana przez Nina Ch.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super mleczko w dostępnej cenie.Wysyłka po prostu błyskawica.Jednego dnia zamawiasz drugiego otrzymujesz!Bardzo dobry kontakt.Super!!!!! Polecam każdemu! (Dodano 31.07.2018)
super Recenzja napisana przez katarzyna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super dziecko przybiera na wadze (Dodano 19.07.2018)
świetny Recenzja napisana przez Joanna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Stosuję już 2 lata. Dziecko wyprowadzone z niedożywienia. Skończyły się problemy trawienne. Efekt spektakularny, szpital w szoku. Dziecko poniżej wszelkich centyli, jest obecnie w normie wagowej i wzrost ponad przeciętną. (Dodano 13.02.2018)

Produkty 1 do 10 z 21

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Resource Junior 400g cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia