Peptamen Junior 400g - negocjuj cenę

  • Kup 12 za 49,86 zł za każdy i oszczędź 0.25%

Dostępność:

Cena: 74,99 zł

W promocji 49,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 12

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Polrcam. Recenzja napisana przez Aga
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt o nazwir PEPTAMEN JUNIOR jest świetna odżywka dla dzieci od 1 roku życia które mają niedowagę kłopoty z jedzeniem. Bardzo słabą w składniki odżywcze czy witaminowe.
dietę Odżywka ta pozwala wypełnić braki w organizmie dziecka . Ale należy pamiętać ze zawsze konsultować należy z lekarzem ilość podawania plynu . W 1ml jest 1 kaloria. Smak jest dobry. Dziecko z chęcią wypija. U nas jest to 600ml na dobę. Ale moje dziecko po intensywnym leczeniu ma calkowicie inny proces zbierania kalorii. Warto stosować odzywke. Wzbogać swojemu dziecku dietę o fajne składniki odżywcze (Dodano 27.05.2018)
Polecam Recenzja napisana przez Doris
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam (Dodano 23.01.2018)
Jestem zadowolona Recenzja napisana przez Maria
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem zadowolona z zakupu na tej stronie mleczka.. Nie tyle co taniej to i w promocji ale też bardzo szybko dostarczono.. A to się ceni.. Czasem zdążą się że nagle uświadamiamy sobie ze braknie mleczka.. Kupując tu na stronie dziecko i my takie niespodzianki nie są nam straszne.. (Dodano 18.12.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Beata
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moje dziecko ma rzadką chorobę genetyczną i to mleko świetnie się sprawdza jako dodatek do diety. (Dodano 07.12.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko dobrze się sprawdza. Smak również dobry. Polecam. (Dodano 06.04.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Dobry preparat, dobry waniliowy smak. Szybka realizacja zamówienia. Generalnie polecam. (Dodano 03.02.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo szybka wysyłka po zamówieniu. Jakość do ceny produktu również bardzo dobra. Polecam. (Dodano 03.01.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert Urjasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam (Dodano 30.11.2016)
Polecam mleko peptamen Recenzja napisana przez Ewa
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mój synek na tym mleczku bardzo ładnie przybiera na wadze. Je z chęcia i super rośnie :-) Nie mamy problemów z brzuszkiem i alergią. (Dodano 03.09.2016)
Sprawdzone mleko Recenzja napisana przez Daria7774
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Maje dziecko jest na peptamenie i jestem bardzo zadowolona. Dostaliśmy zalecenie na to mleko od pediatry. Synek łądnie je i rośnie. Polecam to mleko (Dodano 03.08.2016)

Produkty 1 do 10 z 12

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Peptamen Junior 400g - negocjuj cenę
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia