Peptamen Junior 400g data 12/2020

  • Kup 12 za 78,35 zł za każdy i oszczędź 1%

Dostępność:

Cena: 94,99 zł

W promocji 79,14 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
super Recenzja napisana przez katarzyna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super produkt (Dodano 17.09.2018)
Świetny produkt dla osób z upośledzonym wchłanianiem Recenzja napisana przez Magdalena D.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Od kilku miesięcy w tym sklepie zaopatruję się w Peptamen. Mleczko jest zawsze świeże. Cena najniższa z jaką do tej pory się spotkałam. Dostawa ekspresowa. W dodatku obsługa jest rewelacyjna. Polecam (Dodano 13.09.2018)
Świetny produkt dla osób ze specjalnymi potrzebami żywieniowymi Recenzja napisana przez Magdalena
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Peptamen junior to doskonała i kompletna dieta dla dzieci. Zwłaszcza tych z niedomaganiami ze strony układu pokarmowego. Mój syn od kilku lat uzupełnia właśnie peptamenem niedobory żywieniowe wynikające z nieprawidłowego wchłaniania wartości odżywczych. W dodatku jest to jedyny produkt, który odpowiada mu pod względem smakowym. Polecam sklep dziecko i my bo to prawdziwi profesjonaliści. Działają szybko i solidnie. Można na nich polegać. (Dodano 03.09.2018)
super Recenzja napisana przez katarzyna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super dziecko przybiera na wadze (Dodano 19.07.2018)
Polrcam. Recenzja napisana przez Aga
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt o nazwir PEPTAMEN JUNIOR jest świetna odżywka dla dzieci od 1 roku życia które mają niedowagę kłopoty z jedzeniem. Bardzo słabą w składniki odżywcze czy witaminowe.
dietę Odżywka ta pozwala wypełnić braki w organizmie dziecka . Ale należy pamiętać ze zawsze konsultować należy z lekarzem ilość podawania plynu . W 1ml jest 1 kaloria. Smak jest dobry. Dziecko z chęcią wypija. U nas jest to 600ml na dobę. Ale moje dziecko po intensywnym leczeniu ma calkowicie inny proces zbierania kalorii. Warto stosować odzywke. Wzbogać swojemu dziecku dietę o fajne składniki odżywcze (Dodano 27.05.2018)
Polrcam. Recenzja napisana przez Aga
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt o nazwie PEPTAMEN JUNIOR jest świetna odżywka dla fzieci od 1 roku życia które mają niedowagę kłopoty z jrdzeniem. Bardzo słabą w składniki odżywcze czy witaminowe. Odżywka ta pozwala wypełnić braki w organizmu dziecka . Ale należy pamiętać ze zawsze konsultować należy z lekarzem ilość podawania plynu . W 1ml jest 1 kaloria. Smak jest dobry. Dziecko z chęcią wypija. U nas jest to 600ml na dobę. Ale moje dziecko po intensywnym leczeniu ma calkowicie inny proces zbierania kalorii. Warto stosować odzywke. Wzbogać swojemu dziecku dietę o fajne składniki odżywcze (Dodano 27.05.2018)
Świetny produkt dla osób z upośledzonym wchłanianiem Recenzja napisana przez Mama
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Syn od lat choruje na WZJG. Towarzyszy temu anemia i osłabienie organizmu. Dzięki stosowaniu jako wspomagającą dietę peptamenu może w miarę normalnie funkcjonować w szkole. Rośnie i rozwija się na tym samym poziomie co jego zdrowi rówieśnicy. Sprzedający wyjątkowo szybko i solidnie realizuje zamówienia. Polecam . (Dodano 15.05.2018)
Polecam Recenzja napisana przez Doris
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam (Dodano 23.01.2018)
Jestem zadowolona Recenzja napisana przez Maria
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem zadowolona z zakupu na tej stronie mleczka.. Nie tyle co taniej to i w promocji ale też bardzo szybko dostarczono.. A to się ceni.. Czasem zdążą się że nagle uświadamiamy sobie ze braknie mleczka.. Kupując tu na stronie dziecko i my takie niespodzianki nie są nam straszne.. (Dodano 18.12.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Beata
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moje dziecko ma rzadką chorobę genetyczną i to mleko świetnie się sprawdza jako dodatek do diety. (Dodano 07.12.2017)

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Peptamen Junior 400g data 12/2020
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia