Peptamen Junior 400g - negocjuj cenę

  • Kup 12 za 42,87 zł za każdy i oszczędź 0.25%
  • Kup 240 za 42,55 zł za każdy i oszczędź 1%

Dostępność:

Cena: 74,99 zł

W promocji 42,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Polecam Recenzja napisana przez Doris
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam (Dodano 23.01.2018)
Jestem zadowolona Recenzja napisana przez Maria
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem zadowolona z zakupu na tej stronie mleczka.. Nie tyle co taniej to i w promocji ale też bardzo szybko dostarczono.. A to się ceni.. Czasem zdążą się że nagle uświadamiamy sobie ze braknie mleczka.. Kupując tu na stronie dziecko i my takie niespodzianki nie są nam straszne.. (Dodano 18.12.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Beata
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moje dziecko ma rzadką chorobę genetyczną i to mleko świetnie się sprawdza jako dodatek do diety. (Dodano 07.12.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko dobrze się sprawdza. Smak również dobry. Polecam. (Dodano 06.04.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Dobry preparat, dobry waniliowy smak. Szybka realizacja zamówienia. Generalnie polecam. (Dodano 03.02.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo szybka wysyłka po zamówieniu. Jakość do ceny produktu również bardzo dobra. Polecam. (Dodano 03.01.2017)
bardzo dobrze Recenzja napisana przez Robert Urjasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam (Dodano 30.11.2016)
Polecam mleko peptamen Recenzja napisana przez Ewa
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mój synek na tym mleczku bardzo ładnie przybiera na wadze. Je z chęcia i super rośnie :-) Nie mamy problemów z brzuszkiem i alergią. (Dodano 03.09.2016)
Sprawdzone mleko Recenzja napisana przez Daria7774
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Maje dziecko jest na peptamenie i jestem bardzo zadowolona. Dostaliśmy zalecenie na to mleko od pediatry. Synek łądnie je i rośnie. Polecam to mleko (Dodano 03.08.2016)
dobre mleko na zwiększenie masy ciała Recenzja napisana przez Zofia Strączek
Poziom obsługi sklepu
Jakość produktu
Cena produktu
Szybkość realizacji zamówienia
Kupuje to mleko od 2 lat, ma dobry waniliowy smak, dziecko po nim przybiera na wadze. wiec jest to duża zaleta. poleciła go moja pediatryczka (Dodano 13.05.2016)

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Peptamen Junior 400g - negocjuj cenę
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia