NAN 3 800g Optipro cena i opinie o produkcie

  • Kup 6 za 37,94 zł za każdy i oszczędź 0.1%
  • Kup 12 za 37,79 zł za każdy i oszczędź 0.5%

Dostępność:

Cena: 42,55 zł

W promocji 37,98 zł

Recenzje klientów

8 produkt(ów)

na stronę
Pewne zakupy Recenzja napisana przez Jurand
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Zakupy w sklepie są szybkie i pewne, po raz kolejny bezproblemowa realizacja po bardzo dobrych cenach.
Polecam
(Dodano 05.11.2019)
Pewne zakupy Recenzja napisana przez Jurand
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Zakupy w sklepie są szybkie i pewne, po raz kolejny bezproblemowa realizacja po bardzo dobrych cenach.
Polecam
(Dodano 05.11.2019)
Polecam produkty z tego sklepu! Sa wyjatkowo smaczne i zdrowe!!! Recenzja napisana przez Henrry
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Dla dziecka najlepsze mleko to NAN. My kupujemy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dobrze smakuje, nawet samemu mozna sprobowac nie bedziesz jakie dobre. Mały je świetnie toleruje, a pomógł nawet na bóle brzuszka i niemoc w załatwieniu się :) Polecam kupować z internecie na stronie Dzieck i my!!!! Bardzo,bardzo polecam!!!!!!!!!!! (Dodano 02.09.2019)
Stały klient Recenzja napisana przez J
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Kolejny zakup w sklepie przebiega szybko i sprawnie. Wysyłka jak zwykle na czas. Polecam! (Dodano 15.07.2019)
Polecam w 100% Recenzja napisana przez Małgorzata Wawrzusiszyn
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam sklep Dziecko i My wszystkim mamom ktore szukaja cen konkurencyjnych. Kupuje mleko Nan w duzych ilościach dla blizniakow i naprawde nie ma nigdzie ceny nizszej a sprawdzone w wielu sklepach. Obsluga ok. Wysylka bardzo szybka jak nigdzie.Towar dobrej jakosci z dluga data ważności. Najlepszy sklep z jakim do tej pory współpracowałam. (Dodano 17.06.2019)
Sklep oceniam na 5 gwiazdek Recenzja napisana przez Małgorzata W
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Ceny ok, wysyłka expresowa. Towar zapakowany solidnie. Obsługa przyjemna. Polecam w 100%. (Dodano 01.04.2019)
Wspaniale Recenzja napisana przez koperak
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam produkt, nie stwarza problemów trawiennych a dziecko rozwija się prawidłowo. (Dodano 12.03.2019)
Super Recenzja napisana przez Agnieszka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym, towar swietnej jakosci (Dodano 12.11.2018)

8 produkt(ów)

na stronę
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: NAN 3 800g Optipro cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia