NAN 2 800g - cena i opinie o produkcie

  • Kup 6 za 39,58 zł za każdy i oszczędź 1%
  • Kup 12 za 39,18 zł za każdy i oszczędź 2%

Dostępność:

Cena: 44,50 zł

W promocji 39,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 16

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Polecam bardzo dobry sklep i produkty Recenzja napisana przez Iwona J
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Zamówione mleko dotarło bardzo szybko, doskonała jakość produktu w najkorzystniejszej cenie. (Dodano 26.04.2021)
Szybka dostawa Recenzja napisana przez Ania
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szybka dostawa. Polecam sklep (Dodano 24.04.2021)
Polecam tego sprzedawce,lepszego nie znajdziecie!!!!!!!!! Recenzja napisana przez Henrry
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Naprawde warto kupowac produkty w tym sklepie daje gwarancje jakosci produktu,ceny sa adekwatne do dzisiejszych realji tanio i zdrowo.Szybka obsluga i kosmiczna dostawa zamowilem w danym dniu mleko dla dziecka a na drugi dzien juz bylo dostarczone. Polecam! Polecam! Dziecko spi i o mleczku sni !!! (Dodano 12.11.2018)
Kosmiczny smak pyszne mleczko!! Recenzja napisana przez Henrry
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam ten produkt wszystkim niedowiarkom,ktorzy wachaja sie przed zakupem tego smacznego mleczka! Dziecko po wypiciu swojej porcji jest radosnie usmiechniete i dlugo spi spokojnie!!!!!!!!! Polecam produkt sprawdzony na 100% (Dodano 15.10.2018)
Bardzo szybka realizacja zamówienia na pewno będę korzystać Recenzja napisana przez Dominika.grzywka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Rowelacja (Dodano 23.09.2018)
Super wysmienite mleczko!!! Recenzja napisana przez Henrry
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleczko jest super dobrze przyswajane przez dziecko po nim spi jak susel cala noc !!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!!!-MNIAM-MNIAM!!!!!!!! (Dodano 17.09.2018)
wszystko ok Recenzja napisana przez Adrian
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
wszystko ok (Dodano 10.08.2018)
super mleko Recenzja napisana przez lena
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko Nan Optiro jest dobrym mlekiem o przystępnej cenie. (Dodano 16.05.2018)
Super mleko:-) Recenzja napisana przez lena
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko Nan Optiro 2 jest dobrym mlekiem o przystępnej cenie. (Dodano 15.05.2018)
Gorąco polecam Recenzja napisana przez Kinga C
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko Nan najlepszym mlekiem zastępczym dla Twojego maluszka. Bardzo dobry skład i smak, dziecku bardzo smakuje. Maluszek nigdy nie miał po nim problemów z biegunką, zaparciem, ulewaniem. Gorąco polecam wszystkim mamom. Cenna bardzo przystępna, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. (Dodano 11.05.2018)

Produkty 1 do 10 z 16

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: NAN 2 800g - cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia