NAN Optipro HA 1 400g cena i opinie o produkcie

Dostępność:

39,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Zachęcam do zakupów w sklepie dzieckoimy.pl Recenzja napisana przez ania
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam sklep internetowy dzieckoimy.pl. Produkt zgodny z zamówieniem. Atrakcyjna cena, dobra obsługa sklepu i szybka realizacja zamówienia. Ponadto, otrzymałam świeży produkt, dodatkowe punkty i kod rabatowy na kolejne zakupy, który właśnie wykorzystałam :) Zachęcam do zakupów. Naprawdę warto. (Dodano 21.05.2019)
5+ Recenzja napisana przez Żaneta
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem w 100% zadowolona z zakupów na stronie dzieckoimy.pl
Polecam sklep jest rewelacyjny. Na szczególne wyróżnienie zasługuje ekspresowa dostawa oraz mile bonusy. Wszystkie produkty dostępne w jednym miejscu w super cenie. Jestem mega zadowolona i często będę zaglądać do sklepu. Gorąco polecam ???? (Dodano 31.03.2019)
5 Recenzja napisana przez Zaneta
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Świetna jakość świetna obsługa ekspresowa dostawa serdecznie polecam (Dodano 06.03.2019)
Polecam, super szybka wysylka Recenzja napisana przez Julia P
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam serdecznie! Szybka wysyłka i super cena (Dodano 14.05.2018)
Super cena i super szybka wysylka Recenzja napisana przez Julia P
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Największym plusem jest ekspresowa wysyłka zamówienia. Często zapominam zamówić wcześniej mleka a od Was nie muszę się martwic, że moim blizniakom go zabraknie bo tak szybko mleko jest u nas. Ceny niskie. Super komunikacja że strony sklepu. Także serdecznie polecam! Sama skorzystam jeszcze nie raz (Dodano 06.05.2018)
Super Recenzja napisana przez Mary
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem w stu procentach zadowolona (Dodano 15.04.2018)
Dobre mleko Recenzja napisana przez Daiv
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Od urodzenia mała jest na tym mleku i nie ma problemów (Dodano 16.08.2017)
ok Recenzja napisana przez Łukasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
polecam innym tego sprzedawcę (Dodano 25.07.2017)
super szybka realizacja Recenzja napisana przez Patrycja Papp-Gocka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
jakość i cena oraz realizacja super polecam dla dzieciaczków z problemami alergii... (Dodano 03.01.2017)
dobry produkt hipoalergiczny Recenzja napisana przez Halina Nowakowska
Poziom obsługi sklepu
Jakość produktu
Cena produktu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobry produkt dla niemowląt z alergicznymi problemami. Opakowanie starcza na długo. Polecam (Dodano 17.06.2016)

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: NAN Optipro HA 1 400g cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia