Enfamil 3 Premium 1200g mleko modyfikowane powyżej 1 roku cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 99,95 zł

W promocji 69,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 23

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
SUPER!!! Recenzja napisana przez Agnieszka S
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam: ekspresowa dostawa, wszystko SUPER!!! (Dodano 15.10.2018)
rewelacyjnie Recenzja napisana przez nnnnnnn
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
jak zwykle nie musze sie powtarzac zamowienia sa realizowane blyskawicznie (Dodano 19.02.2018)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Rewelacyjny sklep profesjonalna obsługa niskie ceny, nic dodać , nic ująć. (Dodano 14.08.2017)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Rewelacyjny sklep profesjonalna obsługa niskie ceny, nic dodać , nic ująć. (Dodano 14.08.2017)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Rewelacyjny sklep w którym można kupić w dobrej cenie mleczko , które bardzo smakuje mojemu synkowi. Przesyłkę mam za darmo bo kupuję większą ilość mleka za jednym razem. Polecam wszystkim mamom skorzystanie z tej oferty. (Dodano 12.07.2017)
rewelacja Recenzja napisana przez natalka0811
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
jesli chodzi o sklep , nie mam zadnych zastrzezen zamawiam od samego poczatku jak moj synek sie urodzil od zeszlego roku i jestem mega zadowolna , zamwiam w jedne dzien i na drugi dzien mam mleczko nawet czasem dostane gratis;) co lubie takie rzeczy ;) a raczej moj synek;)serdecznie polecam jak i to mleko slodkie i puszyste i nie ma innego lepszego;) ja wybralam dobry wybor a Ty? (Dodano 05.07.2017)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Wybieram ten sklep bo jest tam odpowiednia jakość , obsługa i expresowa realizacja. Wybierz a nie pożałujesz,. (Dodano 20.06.2017)
Na 5 gwiazdek Recenzja napisana przez Agnieszka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Świetnie nadaje się zarówno do zrobienia jako samo mleko jak i do rozrobienia z kaszką. Córka akceptuje jego smak, nie ma po nim zaparć ani biegunek, nie zauważyłam, żeby bolał ją brzuch, nie ma objawów alergii. Co do samego przygotowania to jest to bardzo proste, w opakowaniu jest miarka. Proszek dobrze się rozpuszcza, nie powstają grudki.
(Dodano 12.05.2017)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super rewelacja, dobra jakość, super cena, szybka dostawa. I jeszcze do tego super prezent, bardzo przydatna owijka z zakładkami do książeczki zdrowia dziecka. Wspaniale!!! (Dodano 11.05.2017)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam zakup w tym sklepie!!! Spróbuj sam, a nigdy więcej nie kupisz gdzie indziej. (Dodano 02.04.2017)

Produkty 1 do 10 z 23

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Enfamil 3 Premium 1200g mleko modyfikowane powyżej 1 roku cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia