Enfamil 2 1200g mleko modyfikowane od 6 do 12 miesiąca cena i opinie

Dostępność:

Zostało tylko 8. Pośpiesz się

Cena: 82,55 zł

W promocji 67,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 28

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
SUPERRRRRR Recenzja napisana przez JOLANTA
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
super mleczko dla moich wnuczek (Dodano 03.05.2018)
Super !!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w państwa sklepie Dziecko i My mleka i innych produktów. Dobra jakość i exspresowa dostawa no i cena też nie jest wygórowana. Polecam (Dodano 19.12.2017)
Mleko Enfamil najlepszym produktem Recenzja napisana przez Katarzyna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkty marki Enfamil oceniam bardzo dobrze. Mleko wyraźnie różni się od tych innych marek. Jest najbardziej zbliżone składem do mleka matki. Dodatkowo w swoim składzie nie zawiera nadmiernej ilości żelaza, dzięki czemu nasz synek nie ma zaparć. (Dodano 04.12.2017)
Super ! Polecam ! Recenzja napisana przez Kasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleczko jak dla mojego maleństwa najlepsze, żadnych zaparć ani kłopotów z brzuszkiem.Polecam !!! (Dodano 28.10.2017)
Rewelacja Recenzja napisana przez Barbara Szyjka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko bardzo dobre w smaku, słodkie a nie gorzkie jak w przypadku bebilonu. Skład jak najbardziej zbliżony do mleka matki, więc nie ma się czym martwić, że dziecko nie ma dostarczonej wystarczającej ilości witamin. Wiadomo za jakością idzie także cena, ale w dużych opakowaniach nie ma tragedii. W sklepie najniższa cena mleka na rynku. Realizacja zamówienia w expresowym tempie. Program lojalnościowy jest dodatkowym atutem tego sklepu. Serdecznie polecam. (Dodano 20.04.2017)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam zakup w tym sklepie!!! Spróbuj sam, a nigdy więcej nie kupisz gdzie indziej. (Dodano 06.04.2017)
rewelacyjnie Recenzja napisana przez natalia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
jakosc i szybkosc zamowienia jest w takim tempie ze nie zdazylam sie obrocic a juz mialam mleko w domku;) zamawiam w tej firmie od dluzszego czasu i do tej pory sie nie zawiodłam szybkosc zamowienia jest w bardzo ekspresowym tempie -polecam i zachecam do zlozenia zamowienia i przekonania sie samemu;) (Dodano 02.04.2017)
super Recenzja napisana przez natka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Nie powinno nikogo dziwic ze z pośród tylu firm na rynku sprzedające mleko enfamil 2 wybrałam tą poniewaz ani razu jak dotąd sie nie zawiodłam za kazdym razem( a zamawiam juz od dłuzszego czasu )jak potrzebuje mleczko zamawiam ,robie przelew i na drugi dzien mam mleczko u siebie w domku przyniesione przez kuriera .
Firma dziecko i my -bardzo rzetelna, szybkosc zamowienia w błyskawicznym tempie , polecam, jesli komus na ostatnia chwile przypomni sie ze brakuje mleka-od razu z rana zlozyc zamowienie , zrobic wplate , wybrac kuriera i na drugi dzien mozna juz miec mleko w domku:)
Jesli chodzi o wybor tego mleko to w ogole nie zastanawialam sie jakie wybrac w szpitalu dokarmiane bylo enfamil 1 , potem karmilam piersia ale nie mialam wystarczajaco mleka i maly malo przybieral wiec zaczelam dokarmiac 1 a teraz juz przenieslismy sie na 2 a niedługo na 3 . Malemu smakuje to mleczko bo slodkie;) , przybiera ladnie na wadze a jak juz ide z butla to juz buzia usmiecha mu sie w rogal i wyciaga raczki po butelke ;) to o czyms swiadczy.polecam (Dodano 23.02.2017)
Rewelacja!!! Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt rewelacyjny, super pod każdym względem. Bardzo smakuje dziecku, dziecko po wypiciu mleczka śpi spokojnie, jest nasycone, nie ma kółek i dobrze się rozwija (Dodano 15.02.2017)
najbardziej fachowa i szybka obsługa! Recenzja napisana przez iwona
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Witam, jestem mamą 9 miesięcznych bliźniaków więc dla mnie każda minuta jest na wagę złota żeby zdążyć ze wszystkim, dlatego mleko zamawiam na DzieckoiMy ponieważ obsługa jest tu expresssowaaa!!!! Oczywiście cena ma również znaczenie przy takiej ilości jaką potrzebujemy :)
Polecam i pozdrawiam serdecznie. Iwona (Dodano 03.02.2017)

Produkty 1 do 10 z 28

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Enfamil 2 1200g mleko modyfikowane od 6 do 12 miesiąca cena i opinie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia