Enfamil 2 800g MFGM mleko modyfikowane cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 62,80 zł

W promocji 55,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Znakomite Recenzja napisana przez MM
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobre jakościowo mleko. Bardzo dobrze tolerowane przez dziecko. Pakowane w puszki jest bardzo wydajne. Jest tez wygodne do transportu. Polecam także mleko nr 1 dla dzieci do 6 miesiąca życia
(Dodano 20.01.2017)
nr 1 Recenzja napisana przez marzena
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Najlepsze mleko powyżej 6 miesiąca życia. Córka nie ma kolek ani nie ulewa, mleko wydajne wystarcza na długo. Łatwo się je przygotowuje, idealnie się rozpuszcza, nie pieni się, jest sycące. Jak dla nas najlepsze! (Dodano 09.12.2016)
Mama poleca Recenzja napisana przez Kornelia Z.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
W naturalny sposób przeszliśmy na nie po jedynce. Łatwe w przygotowaniu, szybko się rozpuszcza, nie zostawia grudek. Córcia bardzo chętnie je pije i rośnie nam zdrowo, jak na drożdżach. A pomyśleć, że tak rozpaczałam, że nie karmię. Udało się znaleźć godnego zastępcę dla mamy. ;) (Dodano 27.10.2016)
najllepsze Recenzja napisana przez Ilona K
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko najlepsze! na początku próbowałam kilka mlek ale zawsze cośbyło albo uczulenie albo nie smakowało w końcu trafiliśmy na ten enfamil, widac że synkowi bardzo smakuje w końcu nie ma uczulenia ani nie ulewa. Szybko się po nim rozwija. Dalej zamierzam też kupować tej marki mleko. (Dodano 18.10.2016)
dla nas jest ok Recenzja napisana przez Michalina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Ode mnie same piąteczki :) To mleko zaproponowała nam nasza pediatra, ma świetny skład i smak. Córka pije to mleko od kilku miesięcy. Smakuje jej, nie ma problemów z brzuszkiem, z kolkami, z kupkami lub ich brakiem :) Jest łatwe w przygotowaniu, nie robią się grudki w wodzie, nic nie zatyka ustnika. Jestem zadowolona :) (Dodano 15.10.2016)
Mleko dla zdrowia malucha Recenzja napisana przez Monika Włoszek
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
To mleko polecił nam pediatra jako mleko następne. Niestety musialam wrocić do pracy, więc synek dostaje raz dziennie porcję mleka modyfikowanego. Enfamil2 ma w sobie witaminy, mikro i makro elementy, ale także cynk. Martwiłam się, że synek nie bedzie już chciał piersi, ale to mleko traktuje jako smaczny dodatek. Dla mnie plusem jest, ze latwo się rozrabia i ma wygodną miarke i puszkę jako opakowanie. Od siebie moge kazdemu polecić. (Dodano 22.09.2016)
Bardzo pozytywna opinia Recenzja napisana przez miranda558
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szczerze polecam to mleko wszystkim dzieciom i mamusiom. Mój maluszek pije je od urodzenia a niedawno przeszliśmy na 2 Enfamilu. Mleko jest rewelacyjne, nie ma po nim żadnych ulewań, zaparć, wzdęć. Polecam jest rewelacyjne (Dodano 06.09.2016)
Polecam enfamil dla każdego malucha Recenzja napisana przez Dominika Adamska
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moja córka od samego początku pije tylko Enfamil . Nigdy nie miała problemów z brzuszkiem , nigdy nie miała zatwardzenia ... Przy następnym dziecku również nie widze innego mleka modyfikowanego niż to ! Polecam z czystym sumieniem ! (Dodano 05.09.2016)
super zakupy! Recenzja napisana przez huang hong
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
super zakupy! (Dodano 03.09.2016)
Mleko doskonałe dla mojej córki Recenzja napisana przez Danuta
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moja córka jest karmiona od początku mlekiem w proszku, gdyż miałam za mało pokarmu. Próbowałam dopasować córce jak najlepsze mleko. Zaczęło się od Bebilonu, ale miała zielone i twarde kupki. Potem Nan Pro, ale to była największa pomyłka: problemy z kupką, bóle brzuszka, strasznie się spinała, nie chciała pić i miała okropne kolki. Następne to Bebiko, ale po tym doszło podchodzenie pokarmu do gardła i cofanie się. Postanowiłam przejść na Enfamil i wszystko po paru dniach przeszło, córka bardzo dobrze zaakceptowała zmianę, jedyne co to trochę ulewała ale to ustąpiło. Teraz ładnie je, nie ma żadnych problemów ani z brzuszkiem ani z kupa i spokojnie śpi. Polecam to mleko jest idealne. (Dodano 30.08.2016)

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Enfamil 2 800g MFGM mleko modyfikowane cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia