Enfamil 1 1200g MFGM mleko modyfikowane cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Zostało tylko 14. Pośpiesz się

67,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 29

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Jak najbardziej polecam Recenzja napisana przez Patrycja W
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Dobrej jakości mleko początkowe. Maluszek zjada z apetytem i nie ma żadnych kolek :) (Dodano 19.11.2018)
Własniew tak powinien wyglądać sklep internetowy Recenzja napisana przez Bartosz J.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem klientem tego sklepu już od jakiegoś czasu. Do tej pory, mimo usilnych prób, nie udało mi się znaleźć kogoś z konkurencji kto oferowałby produkty taniej niż w tym sklepie. Co przemawia jeszcze dodatkowo na plus, to kontakt z właścicielami. Mając "nóż na gardle" i kończący się Enfamil dla mojego syna, po rozmowie z osobą ze sklepu miałem już zamówiony towar dzień później u siebie :) Indywidualne podejście, to lubię i polecam innym znajomym z uwagą: "jak znajdziesz gdzieś niższe ceny to daj znać" :) (Dodano 21.02.2018)
SUPERRRRRRRR Recenzja napisana przez jola
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super mleczko dla moich wnuczek bliżniaczki OBSŁUGA na 6 tkę super dziękuje bardzo i pozdrawiam (Dodano 01.12.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Kasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleczko jak dla mojego maleństwa najlepsze, żadnych zaparć ani kłopotów z brzuszkiem.Polecam !!! (Dodano 28.10.2017)
Pozytywna Recenzja napisana przez Antek
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt bardzo dobry maluchowi smakuje, jednak cena niestety jest za wysoka. Obsługa super a wysyłka błyskawiczna. (Dodano 10.10.2017)
Bardzo dobre mleko początkowe i pozytywna ocena sklepu. Recenzja napisana przez Kasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Enfamil 1 oceniam bardzo dobrze. Po innym mleku początkowym synek miał zaparcia, które podobno były wywołane nadmiarem żelaza w składzie. W przypadku Enfamil 1 nie ma takiego problemu. Synek nie ma zaparć ani kolek, przybiera na wadze. Cena produktu może nie jest najniższa, ale w tym sklepie oferta jest bardzo korzystna. Jednym słowem polecam i produkt i sklep. (Dodano 17.08.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Anna D
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Zdecydowanie polecam, szybko, sprawnie, bez żadnych problemów . (Dodano 15.08.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Niko
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam zakupy sklepie internetowym
(Dodano 15.08.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Katarzyna K
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobrej jakości mleko początkowe. Dziecko prawidłowo się rozwija i ładnie przybiera na wadze. Mleko jest słodkie, lecz nie przesłodzone. Dziecku smakuje, nie ma żadnych problemów z brzuszkiem. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam. (Dodano 15.08.2017)
Bardzo dobre mleko ! Recenzja napisana przez MonikaK
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Dziecko nie ma kolek, wzdęć i zaparć. Mimo,że stanowi jedynie uzupełnienie mojego pokarmu nie występują rewolucje żołądkowe, Mały pięknie odbija , a także oddaje gazy drugą stroną. Ani razu nie miał kolki . Mleko jest słodkie i smaczne dla dziecka, ale nie przesłodzone. Wychowałam na nim pierwszego syna, drugi jest jego smakoszem :) polecam (Dodano 11.08.2017)

Produkty 1 do 10 z 29

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Enfamil 1 1200g MFGM mleko modyfikowane cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia