EMOLIUM Emulsja do kąpieli 400ml cena i opinie o produkcie

Dostępność: Brak w magazynie

39,99 zł

Recenzje klientów

9 produkt(ów)

na stronę
Pati Recenzja napisana przez Pati
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Wszystko Ok warto kupować w tym sklepie (Dodano 08.01.2018)
polecam! Recenzja napisana przez KAMILA
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
delikatny i skuteczny, wygodne opakowanie (Dodano 29.12.2017)
Pati Recenzja napisana przez Pati
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Wszystko super (Dodano 12.12.2017)
Polecam!! Recenzja napisana przez Wanda
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Po próbnych zakupach mleka przyszła kolej na kolejne zakupy innych rzeczy już bez obaw. No i znowu się nie zawiodłam :) produkty w dobrej cenie bezpiecznie do mnie trafiły w bardzo krótkim czasie. Dodatkowym plusem są punkty lojalnościowe, które można wykorzystać w kolejnych zakupach i w jeszcze lepszej cenie zakupić produkty :) Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie :) (Dodano 19.07.2017)
Polecam Recenzja napisana przez HANIA
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobry płyn. Skóra dziecka jest przyjemna w dotyku. (Dodano 13.07.2017)
polecam Recenzja napisana przez Anna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Emolium szybko poradził sobie z przesuszoną skórą mojego synka. Preparat godny polecania, tak samo jak i sklep. Szybka i fachowa obsługa, dobry kontakt. (Dodano 03.02.2017)
Rewelacja Recenzja napisana przez Dorota Jarczewska
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam ten produkt, ponieważ utrzymuje skórę dziecka w dobrej formie, jest prawidłowo nawilżona. Już po kilku stosowania widać różnicę. Sklep rewelacja super kontakt, obsługa i towar otrzymuje błyskawicznie. Na tym sklepie zawsze można polegać. (Dodano 02.11.2016)
Dobrze się rozprowadza i nawilża skórę dziecka. Recenzja napisana przez Mama Jasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Emolium u mojego synka świetnie się sprawdza. Likwiduje uczucie swędzenia i już po kilku dniach stosowania widać znacząca różnice w przypadku przesuszonej skóry. Mój syn śpi spokojnie! Jestem zadowolona z produktu i zakupów na sklepie. (Dodano 05.09.2016)
Daje szybki efekt polecam!!! Recenzja napisana przez Karolina Lorus
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jedna z najlepszych emulsji na atopowe zapalenie skóry. Już po kilku dniach stosowania widać efekty. Stosuję u mojej córki i jest rewelacja. Co do sklepu to daje 100% zadowolenia z zakupów. Wysyłka szybka wszystko dobrze spakowane. Kupowałam też mleko i karton bez uszkodzeń. Polecam zakupy ;) (Dodano 30.08.2016)

9 produkt(ów)

na stronę
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: EMOLIUM Emulsja do kąpieli 400ml cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia