Bepanthen Baby MAŚĆ 100g+30g GRATIS cena i opinie o produkcie

  • Kup 3 za 38,20 zł za każdy i oszczędź 2%

Dostępność:

Cena: 46,89 zł

W promocji 38,98 zł

Recenzje klientów

9 produkt(ów)

na stronę
Polecam Recenzja napisana przez Michał Sz.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Biorąc pod uwagę cenę w aptekach stacjonarnych jest to naprawdę swietna okazja! Tymbardziej ze produkt dodatkowy naprawdę wychodzi gratis. Nie ukrywam to nas skłoniło do zakupu tego zestawu. Okolice okolopieluszkowe u córki odpowiednio zabezpieczone używamy tak naprawdę od 2 tygodnia życia i nic się nie pojawiło. Wysyłka bardzo szybka i cena naprawdę kusząca. Czekamy na dorastawe produktu i na pewno zakupimy kolejny raz. (Dodano 24.02.2019)
A Recenzja napisana przez Werinix
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super (Dodano 28.12.2018)
Ideał. Recenzja napisana przez Julia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jednym słowem krem ideał na wszystko . Atrakcyjna cena za zestaw . Błyskawiczna przesyłka . Zdecydowanie polecam. (Dodano 01.07.2018)
Bardzo dobra maść Recenzja napisana przez Kasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam maść dla dziecki bardzo dobrze nawilża skórę. Nie należy do takich ale warto kupić iż jest super:-) (Dodano 20.03.2018)
wszystko ok!!!! Recenzja napisana przez kasiaj1982
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
wszystko ok!!! (Dodano 18.01.2018)
Serdecznie polecam Recenzja napisana przez Łukasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobra maść... Używamy jej zawsze gdy u naszego synka wystąpią odparzenia bądź jakies zmiany skórne. Zawsze pomaga. Działa natychmiastowo po użyciu... Polecam wszystkim. U nas sprawdza się doskonale. Wysyłka 10/10 (Dodano 09.12.2017)
SUPER PRODUKT Recenzja napisana przez Pawel M
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
MASC JEST BARDZO DOBRA I SKUTECZNA NA WSZELKIE ZMIANY SKORNE U DZIECI I NIEMOWLAT,MASC NIE JEST TANIA ALE NAPRAWDE WARTA WYDANYCH PIENIEDZY.POLECAM (Dodano 04.12.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Angelika Zach
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Najlepsza maść dla dzieci , swietnie nawilża , nie ma potrzeby smarowania przy kazdym przewijaniu i co najważniejsze najlepsza cena :-) juz wiem gdzie ja kupować :-) (Dodano 25.07.2017)
Świetny krem Recenzja napisana przez Katarzyna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Łagodzi podrażnienia chroni delikatną skórę niemowlęcia przed odparzeniami fajna konsystencja. Wtyk sklepie dużo tańszy niż w sklepach stacjonarnych. (Dodano 19.07.2017)

9 produkt(ów)

na stronę
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bepanthen Baby MAŚĆ 100g+30g GRATIS cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia