Bebilon PROFUTURA 3 800g Junior mleko modyfikowane cena i opinie o produkcie

  • Kup 8 za 49,48 zł za każdy i oszczędź 1%
  • Kup 12 za 48,48 zł za każdy i oszczędź 3%

Dostępność:

Cena: 62,25 zł

W promocji 49,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 21 do 30 z 37

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Wszystko w porządku. Polecam !!! Recenzja napisana przez modestus
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam !!! (Dodano 26.02.2018)
Pozytywna Recenzja napisana przez chyli70
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
dopiero zaczniemy karmić..... (Dodano 19.02.2018)
Super Recenzja napisana przez Andrzej Grochola
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Najwyższa jakość jeśli chodzi o mleko dla dziecka. (Dodano 02.02.2018)
Pleasure online shopping Recenzja napisana przez Hugh
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Nice production,faster delivery time,Like. (Dodano 24.01.2018)
polecam sklep i produkt Recenzja napisana przez Tomasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko dobre jakościowo, drugie dziecko też będzie nim dokarmiane. Cena mleka ogólnie nie jest niska ale tutaj oferta cenowa jest najbardziej atrakcyjna i tu kupuję wszystkie bebilony. (Dodano 20.09.2017)
Najlepsze mleko na rynku :) Recenzja napisana przez Agnieszka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moim zdaniem to jest najlepsza mieszanka na rynku. Cena tutaj jest bardzo konkurencyjna dzięki czemu mogę spokojnie kupić zapas na cały miesiąc i nie muszę polować na okazje w drogeriach. (Dodano 19.09.2017)
ulubione Recenzja napisana przez Mam Leona
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mój syn pije dużo i chętnie, aja ciesze się z dobrego składu, fajne uzupełnienie diety (Dodano 13.09.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Elżbieta Deina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moim zdaniem bardzo dobre mleko.Nie testowaliśmy dużo mlek ale jak po pierwszym innym trochę syn wymiotował kupiliiśmy Bebilon profutura i się nie zawiedliśmy. Syn jest dokarmiany tym mlekiem od trzeciego miesiąca życia i pije zarówno moje jak i bebilon więc musi być smakowo dobre (ma już rok a mógły nieczego innego nie jeść tylko mleko - niestety znów niejedek w domu).Od początku podawania Bebilonu Profutura nie było żadnych problemów typu:ulewania, wzdęcia, bóle brzucha czy biegunki dlatego pomimo chyba jednej z wyższych cen na pewno będziemy je podawać synowi.
Duży pozytyw dla sklepu, który ma chyba najniższą cenę Bebilonu profutura za superszybkość przesyłki w okresie świątecznym. (Dodano 13.09.2017)
polecam Recenzja napisana przez klaudus026
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Najlepsze mleko na rynku. Smaczne, dobrze się rozpuszcza a w składzie nie ma oleju palmowego. Dla nas numer jeden. A sklep rewelacja - fajny system zbierania punków i wymieniania ich na zniżki. (Dodano 03.09.2017)
Super mleko i super sklep Recenzja napisana przez Kwiatek1906
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jak zawsze wszystko sprawnie i szybko, gorąco polecam. (Dodano 26.08.2017)

Produkty 21 do 30 z 37

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon PROFUTURA 3 800g Junior mleko modyfikowane cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia