Bebilon Nenatal Premium z Pronutra dla wcześniaków w płynie RTF 70ml cena i opinie o produkcie

  • Kup 72 za 3,90 zł za każdy i oszczędź 2%

Dostępność:

Cena: 3,99 zł

W promocji 3,98 zł

Recenzje klientów

8 produkt(ów)

na stronę
Polecam Recenzja napisana przez alamila
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam (Dodano 09.07.2019)
Mleko dla wcześniaków Recenzja napisana przez Kasia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jesteśmy zachwyceni, mleko pomogło naszemu kochanemu wczesniskowi nabrac odpowiedniej wagi, pożywne i bogate w wartosci dla rozwoju maluszka.Bardzo dziękuję za miłą obsługę i szybką wysyłkę.polecamy. Naprawdę warto. (Dodano 29.01.2018)
Polecam !!!! Recenzja napisana przez Anita1_79
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko spełnia moje oczekiwania, gdyż jest dobre dla mojego Maluszka.Cena zadawalajaca.Zamówienie przyszło w super szybkim terminie. Polecam wszystkim ten sklep.Napewno będę częściej kupować w tym sklepie. (Dodano 15.08.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Angelika Zach
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam mleko dla wszystkich wcześniaczków , moja córcia je uwielbia . Pomimo ze w płynie i w proszku to jedno i to samo, to w płynie po prostu sie zajada , jest dla niej smaczniejsze :-) potwierdzam ;-) a obsługa na najwyższym poziomie :-) (Dodano 25.07.2017)
Polecam w 100% Recenzja napisana przez Angelika Zach
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam w 100% - najlepsze ceny. jestem już stałą klientką. Super kontakt i podejście do klienta, a co najważniejsze mega szybka wysyłka. O jakości produktów nie trzeba wspominać - mleko bebilon najlepsze na rynku. A buteleczki z gotowym płynem to świetna sprawa i wygoda np na spacerze czy w podróży:-) Moja córeczka je uwielbia i co najważniejsze szybko na nim rośnie:-) Nie wie co to kolki i ulewanie:-) (Dodano 19.07.2017)
Jestem zadowolona Recenzja napisana przez Natalia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem zadowolona z produktu. Z szybkiej przesyłki. Cena nie jest najgorsza, ale gdyby były częstsze promocje na buteleczki, byłabym usatysfakcjonowana. (Dodano 22.06.2017)
Sklep i zakupy Recenzja napisana przez Natalia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy ze sklepem. Rzetelna firma. Wysyłka zawsze dociera do mnie w szybkim tempie na czym mi zależy. Towar zgodny z zamówieniem no i zniżki i rabaty są na plus, dzięki czemu będę nadal zamawiać. Polecam innym. (Dodano 17.05.2017)
Jestem zadowolona. Recenzja napisana przez Regina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Kupuję już po raz trzeci i nadal mam zamiar korzystać z bogatej oferty sklepu.Po analizie cen produktów mogę stwierdzić, że są one dużo tańsze niż w stacjonarnych aptekach.Ponadto obsługa sklepu jest bardzo profesjonalna.Sprzedający potrafi doradzić i odpowiedzieć na każde pytanie związane z zakupem. Dostawa towaru przebiega bez zarzutów, szybko i sprawnie. Polecam sklep jako sprawdzone źródło zakupów. (Dodano 08.12.2016)

8 produkt(ów)

na stronę
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon Nenatal Premium z Pronutra dla wcześniaków w płynie RTF 70ml cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia