Bebilon 3 1200g Advance mleko modyfikowane 1200g cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 99,98 zł

W promocji 74,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 21

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Extra Recenzja napisana przez Grzegorz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam wszystkim dobra cena i szybka dostawa (Dodano 05.05.2019)
Rewelacja Recenzja napisana przez Kaja
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobre mleko, zamawiam przez sklep Dziecko i My od poczatku. Nigdy się znie zawiodlam, jakość mleka jest na najwyższym poziomie. Zawsze bardzo szybka dostawa i miła obsługa. Cena za mleko jest najniższa na rynku jaką udalo mi się znaleźć. Z przyjemnością będę polecać zakupy w tym sklepie swoim znajomym. (Dodano 15.03.2019)
Swietne Mleko Recenzja napisana przez Pawel M
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szybka obsluga i dostawa.Jak zawsze towar bez zastrzezen.Polecam (Dodano 28.02.2019)
Polecam Recenzja napisana przez Pina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Zmienialiśmy mleko z 2 na 3 bez żadnych problemów, maluchom smakuje . (Dodano 27.01.2019)
Polecam Recenzja napisana przez sdm1
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Pijemy od samego początku i pewnie jeszcze będziemy pić. Smakuje, więc nie zmieniamy. (Dodano 23.10.2018)
Super Recenzja napisana przez Lixuan
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super (Dodano 23.09.2018)
Super mleko Recenzja napisana przez Monika
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Zamawiam mleko bebilon od roku jestem bardzo zadowolona mój maluszek też zostaniemy przy nim do końca bardzo polecam (Dodano 11.09.2018)
Super Recenzja napisana przez Lixuan
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super (Dodano 02.09.2018)
O Recenzja napisana przez Barbara
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Wszystko ok. Cena super. Szybka dostawa. Oraz fajne promocje jak i na mleko tak i na koszt dostawy. Duzy wybór produktów. (Dodano 13.08.2018)
O Recenzja napisana przez Barbara
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Wszystko ok. Cena super. Szybka dostawa. Oraz fajne promocje jak i na mleko tak i na koszt dostawy. Duzy wybór produktów. (Dodano 13.08.2018)

Produkty 1 do 10 z 21

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon 3 1200g Advance mleko modyfikowane 1200g cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia