Bebilon PROSYNEO HA 1 90ml w płynie RTF - cena i opinie o produkcie

  • Kup 96 za 3,46 zł za każdy i oszczędź 1%

Dostępność:

3,49 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 13

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Polecam Recenzja napisana przez Łukasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobry produkt. Polecamy tym mleku dziecko nie ma zaparć. Ekspresowa wysyłka. (Dodano 13.08.2018)
Rewelacja Recenzja napisana przez Małgorzata
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt bardzo dobry. Szczerze wszystkim polecam. Sklep Dziecko i My to naprawdę świetny sprzedawca. Oferuje produkt w najniższej cenie na rynku, a czas realizacji zamówienia jest natychmiastowy. Polecam całym sercem (Dodano 19.02.2018)
Super wygoda! Recenzja napisana przez aga
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
idealne mleczko na wyjazdy, spacery ale i nocą nie trzeba odmierzać, miec cieplej wody. Idealne. Sam zakup w sklepie bez problemowy. Polecam (Dodano 12.02.2018)
Szybka wysylka Recenzja napisana przez Justynianek
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam (Dodano 18.08.2017)
super sprawa Recenzja napisana przez gagatka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Buteleczki są wygodne, higieniczne i praktyczne. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. (Dodano 04.08.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Elżbieta
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Małe wygodne butelki w sam raz na na wyjście z dzieckiem na spacer lub do lekarza. A jeszcze lepsze w czasie nocnych karmien (Dodano 31.07.2017)
Ekstra jakość za rozsądną cenę. Super szybka realizacja i miła obsługa :) Recenzja napisana przez Aga
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Swietny produkt, sprawdza się podczas podróży małych i dużych, jaki i podczas nocnego karmienia. Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia (Dodano 19.07.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Elżbieta
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt niezastąpiony w podróży jaki i w domu podczas nocnych karmien maluszka (Dodano 17.06.2017)
Wart polecenia Recenzja napisana przez Marcin E
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Świetny produkt, gdy trzeba podać mleko "na już". Idealny by brać ze sobą na spacery. Gwint jest wielkości standardowego smoczka, więc nie trzeba przelewać do innej butelki (chociaż można na przykład do butelki przeciw krztuszeniowej). Buteleczka z lekkiego tworzywa szybko się ogrzewa, więc po dosłownie kilku minutach można karmić dziecko. Zamknięte hermetycznie, więc nawet po przypadkowym odkręceniu nic się nie wyleje. (Dodano 14.06.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Elżbieta
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt godny polecenia. Wygodny podczas podróży ale jeszcze bardziej podczas nocnego karmienia dziecka, gdyż można go szybko podgrzać przez co i dziecko i mama mniej się denerwują:) (Dodano 09.06.2017)

Produkty 1 do 10 z 13

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon PROSYNEO HA 1 90ml w płynie RTF - cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia