Bebilon HA 1 400g PROSYNEO hipoalergiczne mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia do 6 miesiąca - cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 54,95 zł

W promocji 34,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 26

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rewelacja !!!! Recenzja napisana przez Eliza W
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Pierwsze zakupy w sklepie "Dziecko i My" i mega zaskoczenie. Mleko zapakowane starannie aby produkt nie został uszkodzony. Daty mleka modyfikowanego zgodna z opisem produktu. Cena również konkurencyjna w porównaniu z innymi ofertami. A największym zaskoczeniem była przesyłka, która dotarła na następny dzień po zamówieniu.
Czyli po prostu REWELACJA !!!!!
(Dodano 25.02.2019)
Polecam Recenzja napisana przez Michał Sz.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko zostało nam polecone w szpitalu wiec uznaliśmy ze to najlepszy wybór dla naszego Malucha. Jeśli chodzi o zamówienie. Bardzo szybka realizacja i przysyłka. Nie ukrywam ze cena promocyjna zachęciła nas do wybranka sklepu. Dodatkowy atut to bezproblemowy kontakt. Serdecznie polecam. (Dodano 24.02.2019)
Jestem zadowolona Recenzja napisana przez Sylwia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem zadowolona z zakupu (Dodano 22.01.2019)
Mleczko mimo zamowionej krótkiej daty przyszlo świeże. Dodatkowo dostalismy kupon. Zadowoleni rodzice i maluszek Recenzja napisana przez Einde
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Świeże, zdrowie i w dobrej cenie (Dodano 17.10.2018)
Polecam Recenzja napisana przez Łukasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo polecam. Odpowiedni produkt. Bardzo dobra cena. Ekspresowa wysyłka. Miła obsługa. (Dodano 06.09.2018)
Wszystko ok Recenzja napisana przez nawro35
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szybko, sprawnie. Gorąco polecam! (Dodano 03.09.2018)
Polecam Recenzja napisana przez Jimmy
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szybka wysyłka i fajna cena (Dodano 02.07.2018)
Polecam mleczko jak również sklep???? Recenzja napisana przez Czarna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko pomogło mojemu synkowi,polecam bardzo.Również sklep staną na wysokości zadania.Szybko,sprawnie i bezproblemowo. (Dodano 14.02.2018)
10/10 Recenzja napisana przez lukas
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Nasz Antoś uwielbia to mleko. Dostaje je od pierwszych tygodni życia. Mleko rozpuszcza się znakomicie. Cena pomimo, że dość wysoka jest i tak bezkonkurencyjna niż w sklepach i aptekach stacjonarnych. Gorąco polecam. (Dodano 20.11.2017)
bardzo zadowolona! Recenzja napisana przez sylwia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
bardzo polecam zakup w tym sklepie, cena i szybkość realizacji bardzo satysfakcjonująca!:) (Dodano 23.09.2017)

Produkty 1 do 10 z 26

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon HA 1 400g PROSYNEO hipoalergiczne mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia do 6 miesiąca - cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia