Bebilon Comfort 2 400g cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 46,99 zł

W promocji 38,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
super Recenzja napisana przez kylo201
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Witam, wszystko dotarło na czas, w czwartek wieczorem zamówiłem, w poniedziałek już było u mnie, i to w okresie świątecznym. (Dodano 09.01.2018)
super Recenzja napisana przez andzela
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mila obsluga. (Dodano 03.02.2017)
Mleko doskonałe na kolki i bóle brzuszka Recenzja napisana przez UrszulaJ
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko doskonałe dla mojego maluszka. Miałam problem bo synuś miał duże problemy z kolkami i wypróżnianiem. Pediatra poleciła nam to mleko. Kupowałam 1 bebilon i po tygodniu już była proprawa a po miesiącu wszystko mineło. Teraz jesteśmy na 2 bebilonu i dalej wszystko super. Maluch najedzony, wyspany i szczęśliwy. Polecam (Dodano 12.08.2016)
Polecam na uciążliwe kolki i zaparcia Recenzja napisana przez Patrycja7741
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Testowałam różne mleka na kolki i trafiłam na bebilon. Muszę powiedzieć że dla naszego syna jest najlepszy. Po tygodniu stosowania wszystko ustąpiło i kolki i zaparcia. Synuś zjada i spokojnie przesypia wszystkie noce. Polecam mamusiom poszukującym dobrego mleka dla malucha. (Dodano 10.08.2016)
Najlepsze Recenzja napisana przez kupujący
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko godne polecenia. U mojego dziecka nie ma żadnych doleglwości ze strony przewodu pokarmowego. Zero kolek, bólów brzuszka i brak alergii. Gorąco polecam bo znalazłam to mleko na ceneo gdzie żadna inna apteka go nie miała na stanie, a Dziecko i My bez problemu - wysłali mi 6 puszek na drugi dzień i to bez problemu (Dodano 09.08.2016)
spełnia nasze oczekiwania Recenzja napisana przez Urszula Zielińska
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko spełnia oczekiwania. Dobrze służy mojemu maluchowi. Czasem problem jest z dostępnością. W tym sklepie Pan mnie poinformował zaraz po zakupie że mleka nie ma na stanie w ilości 3 opakowań i że muszę poczekać 2 dni. Tak jak powiedział tak było. Po 2 dniach dostałam mleczko dla mojego dziecka. Obsługa profesjonalna wszystko sprawnie przebiegło polecam (Dodano 06.08.2016)
Świetny produkt Recenzja napisana przez Basia Kala
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko w 100% godne polecenia. Zaparcia i kolki ustąpiły i nie ma problemów z brzuskiem. Dziecko bardzo dobrze je toleruje i chętnie wszystko zjada. Cena może nie jest najniższa ale warto dla dobra dziecka. Zakupy w sklepie bardzo udane, szybko i sprawnie (Dodano 24.07.2016)
Jestem zadowolona z tego mleka Recenzja napisana przez mamuśka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko dobrze tolerowane przez moje dziecko. Problemy z zaparciami i kolkami skończyły się. Nocki są przesypiane a mleczko bardzo smakuje. Polecam!!! (Dodano 18.06.2016)
Najlepsze mleko od początku 1 i teraz 2ka Recenzja napisana przez Tamara
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
U mojej córki podaję mleko od pierwszego tygodnia życia. 1 sprawdziła się w 100% nigdy nie miałam problemów z brzuszkiem dziecka. 2 też super córcia zdjada i super rośnie. Polecam. Zakupy w sklepie szybko, sprawnie i bezproblemowo. (Dodano 17.06.2016)
Pomaga w kolkach i zaparciach Recenzja napisana przez Aleksandra
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Świetne mleczko dla dzieciaczków z kolkami i zaparcimai. Cena może nie należy do najniższych ale pomaga maluszkom. Polecam!!! (Dodano 31.05.2016)

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon Comfort 2 400g cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia