Bebilon Comfort 1 400g cena i opinie o produkcie

  • Kup 6 za 35,62 zł za każdy i oszczędź 1%
  • Kup 12 za 35,26 zł za każdy i oszczędź 2%

Dostępność:

Cena: 44,99 zł

W promocji 35,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 64

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
Pokecam wszystkim Recenzja napisana przez Grzegorz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super cena szybkacdostawa pokecam kazdemu (Dodano 30.12.2019)
Polecam Recenzja napisana przez Grzegorz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam wszystkim dobra cena szybka dostawa (Dodano 30.12.2019)
Super Recenzja napisana przez Alina rz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleczko super dla mojej wnusi. Cena super. Produkt doskonałej jakości, szybka dostawa. Polecam wszystkim gorąco. ???? (Dodano 17.10.2018)
Super Recenzja napisana przez Alina rz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleczko super dla mojej wnusi. Cena super. Produkt doskonałej jakości, szybka dostawa. Polecam wszystkim gorąco. ???? (Dodano 17.10.2018)
Super Recenzja napisana przez Alina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super produkt polecam (Dodano 26.09.2018)
Bardzo udany zakup Recenzja napisana przez Karolina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
To mleko sprawdziła się w przypadku mojej córki najlepiej. Na tej stronie w super cenie (Dodano 06.05.2018)
Super Recenzja napisana przez Karolina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Najlepsze mleko dla mojej córci (Dodano 16.04.2018)
Zadowolenie w 100% Recenzja napisana przez Iwona
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Sprzedający godny polecenia szybka wysyłka świetny kontakt gorąco polecam (Dodano 28.03.2018)
Produkt najbardziej dobrany do potrzeb mojego dziecka Recenzja napisana przez Michał
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Z całą pewnością polecam to mleko. Moja córeczka niestety przeszła na mleko modyfikowane po półtora miesiąca życia i dopóki lekarz nie polecił nam tego produktu to borykaliśmy się z problemami. Jedno mleko Ją uczulało, po innym miała straszne kolki i zaparcia. Od czasu jak zaczęliśmy stosować to mleko to na placach jednej ręki mogę wyliczyć ile miała kolek a minęło już 6 tygodni. Z kupą również nie ma najmniejszego problemu i jest raz lub 2 dziennie. Noc przesypia z jedną pobudka na jedzenie więc na nas to duża pomoc. Podsumowując dla mojego dziecka ten produkt jest idealny i z całą pewnością będę dalej z niego korzystał. (Dodano 20.03.2018)
Rewelacyjne na zaparcia Recenzja napisana przez Marcin
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Moja córcia miała problemy z brzuszkiem spowodowane zaparciami. Mleko pomogło. Teraz dziecko lżej znosi zaparcia. Polecam ten produkt dla dzieci z tego typu problemami. Sklep "Dziecko i My" również polecam, ceny przystępne, wysyłka expresowa bez najmniejszych problemów. (Dodano 15.01.2018)

Produkty 1 do 10 z 64

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon Comfort 1 400g cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia