Bebilon AR 400g cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 38,85 zł

W promocji 36,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 12

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
świetny produkt Recenzja napisana przez Barbaraaaaa
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Świetne mleko, polecam wszystkim mamom, które zaobserwowały u swoich maluchów nadmierne ulewanie się. Moja malutka była przebierana kilka razy dziennie. Czasami podczas przebierania jej się ulało i w koło musiałam ją przebierać bo cała mokra, a po tym mleku rewelacja. Ulewanie ustąpiło, mleko jest dużo gęstsze od np. Bebilonu HA, który wcześniej używałyśmy. Trzeba tylko obserwować czy nie będzie dzidzia miała zaparć, bo jednak przy gęstrzych mlekach może tak być. Kupiłam jedno na próbę i mam zamiar przerzucić się na nie. (Dodano 01.06.2018)
Super sprawna obsługa Recenzja napisana przez Ewelina
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Polecam zakupy z tej strony. Kontakt jest świetny,jakość świadczonych usług równie bardzo dobra. Wysyłka ekspresowa. (Dodano 19.03.2018)
wspaniale Recenzja napisana przez koperak
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Idealny wybór dla dzieci, które mają problem z ulewaniem. Mleko jest bardziej gęste i powoduje mniejsze ulewanie. Cena w sklepie atrakcyjna. Dostawa wręcz ekspresowa. Na drugi dzień paczka była u nas. (Dodano 13.02.2018)
Polecam Recenzja napisana przez Skibka
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Niska cena mleka, i wysyłka natychmiastowa
Polecam (Dodano 10.01.2018)
Wspaniale Recenzja napisana przez Lilly
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Transakcja przebiegła pomyślnie polecam (Dodano 30.11.2017)
pozytyw w 100% Recenzja napisana przez Łukasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super jakość, super cena, nie znalazłem taniej, polecam, wszystko zgodne z zamówieniem (Dodano 26.10.2017)
polecam Recenzja napisana przez liko
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
idealnie dopasowane dla niemowląt z tendencja do ulewania.U mojego syna pierwsze oznaki poprawy pojawiły sie juz w drugim dniu (Dodano 25.10.2017)
Polecam... Recenzja napisana przez Skibka.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szybko Tanio (Dodano 11.10.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Skibka.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Szybka realizacja zamówienia (Dodano 15.08.2017)
Bardzo dobre mleko Recenzja napisana przez Ola
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jest to jedyne mleko tolerowane przez mojego Bobaska. Zawiera w składzie zagęszczacz przez co nie muszę kupować dodatkowego zagęszczacza. Eliminuje problem ulewań. Mój Synek może dzięki temu spokojnie przesypiać całe noce, nie zwracając pokarmu. Polecam wszystkim rodzicom, których Pociechy zmagają się z problemem refluksu oraz zwracania pokarmu.

Cena mleka w sklepie Dziecko i My najlepsza! W innych sklepach w tym też dużych, sieciowych mleko jest droższe o 6-8 zł.

Wysyłka natychmiastowa, polecam zakupy w Dziecko i My! (Dodano 24.08.2016)

Produkty 1 do 10 z 12

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon AR 400g cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia