Bebilon 2 1200g Advance bez HMO - mleko modyfikowane 1200g cena i opinie o produkcie

Dostępność:

Cena: 79,55 zł

W promocji 67,95 zł

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 17

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Wszystko ok Recenzja napisana przez Magda B.
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt szybko dostarczony, zakupy bez zadnych problemow. Polecam (Dodano 28.12.2018)
Super Recenzja napisana przez Lixuan
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super (Dodano 02.09.2018)
Super dostawca godny polecenia Recenzja napisana przez Remigiusz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Towary oferowane przez tego dostawce są w bardzo dobrych cenach. Towary są zgodne z opisem. Dostawca ma bardzo dobrą dostępność proponowanych towarów. Wysyłki i realizacja zamówień odbywa się w expressowym czasie. Przy zakupie większych ilości lecz nie w horrendalnych kwotach można uzyskać wysyłkę za darmo co jest dużą korzyścią dla kupującego. Jednym słowem jakość zarówno towarów jak i obsługi na bardzo wysokim poziomie. Bardzo jestem zadowolony z korzystania z usług tego dostawcy. Na prawdę godny polecenia. (Dodano 13.06.2018)
Wszystko super,POLECAM Recenzja napisana przez Alex
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Mleko kupuje od lat,najpierw dla starszej,teraz dla mlodszej Corci.Mam pelne zaufanie do marki Bebilon.Co do sklepu,swietna obsluga,szybka realizacja i atrakcyjna cena mleka.POLECAM (Dodano 11.06.2018)
świetny zakup Recenzja napisana przez Rafał
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
polecam oceniam na 5/5
(Dodano 15.05.2018)
Polecam Recenzja napisana przez Monika
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Przesylka wysylana jest ekspresowo kupuję tu juz od paru miesięcy jak do tej pory zawsze było ok. Zamawiam mleko bebilon 2 mleko godne polecenia mój synek pije tylko to mleko i nie ma żadnych problemów. Cena oczywiście atrakcyjna. Napewno bedziemy korzystać z tego sklepu w przyszłości polecam gorąco???????? (Dodano 15.05.2018)
Wszystko ok polecam Recenzja napisana przez Monika
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Jestem bardzo zadowolona moj synek pije tylko bebilon inne mleka jakos mu nie podchodza gorąco polecam sklep godny zaufania (Dodano 26.04.2018)
pozytyw w 100% Recenzja napisana przez Łukasz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Mleko w super cenie, bardzo dobry produkt, bez zastrzeżeń, polecam w 100% (Dodano 15.02.2018)
Cieszę się,że zrobiłam zakup w Waszym sklepie. Recenzja napisana przez Anna
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Na 6. (Dodano 02.01.2018)
Polecam, super. Recenzja napisana przez Boza
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Super, jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa i towar ekstra. Polecam (Dodano 11.12.2017)

Produkty 1 do 10 z 17

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon 2 1200g Advance bez HMO - mleko modyfikowane 1200g cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia