Bebilon 1 Advance w płynie RTF 90ml cena i opinie o produkcie

  • Kup 72 za 3,90 zł za każdy i oszczędź 2%
  • Kup 120 za 3,78 zł za każdy i oszczędź 5%

Dostępność:

Cena: 5,29 zł

W promocji 3,98 zł

Recenzje klientów

Produkty 11 do 18 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Super obsługa i produkt Recenzja napisana przez Pbudz
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Obsługa na bardzo dobrym poziomie a produkt jest bardzo dobrej jakości i przydatny zarówno w podróży jak też i w domu,gdy trzeba szybko przygotować mleko (Dodano 12.09.2017)
Polecam Recenzja napisana przez Natalia
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt bardzo dobry. Smakuje mojemu MALUSZKOWI. Cena może być, lecz co jakiś czas sugerowałabym promocję na ten produkt. Tym bardziej, że często go kupuję. Sklep na wysokim poziomie. przesyłka bardzo szybka (Dodano 29.08.2017)
Wygodne Recenzja napisana przez piotrb
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Bardzo dobry i poręczny w podróży produkt (Dodano 05.08.2017)
Super Recenzja napisana przez Angelika Zach
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Co tu dużo mowić - szczerze polecam! Mega wygoda , buteleczkę mozna wszędzie ze sobą zabrać i mleko podawać w temperaturze pokojowej bez przygrzewania. Szkoda tylko ze bebilon nie wyprodukował jeszcze większych pojemności :-) (Dodano 25.07.2017)
Polecam! Recenzja napisana przez Natalia P
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Nie ma nic lepszego niż ten produkt ! Gotowe mleko do spożycia, wystarczy tylko wstrząsnąć! Świetną na spacery, wycieczki , czy jak podrzucamy wnuka babci , żeby nie musiała się martwić o cały proces robię ia mleka. Jeśli chodzi o jakość, też nie ma żadnych zastrzeżeń. Opakowania szczelnie zamknięte, synek zajada ! (Dodano 14.04.2017)
Bardzo polecam! Recenzja napisana przez Cleomayhem
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkty w najlepszej rynkowej cenie zawsze dostępne. Bardzo sprawny i rzeczowy kontakt mailowy w przypadku niespodziewanych problemów. Przesyłka zapakowana dobrze i dotarła bardzo szybko do odbiorcy. Polecam serdecznie zakupy w sklepie oraz pozdrawiam załogę Dziecko i My, dziękuję za profesjonalne podejście do klienta. (Dodano 23.03.2017)
dobry produkt , szybka dostawa Recenzja napisana przez Dorota
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Produkt szybko dostarczany , jeszcze nie zdażyło nam sie żeby był uszkodzony , jedyne mleko które toleruje nasza córcia , bardzo wygodne w użyciu , jedyny minus to cena (Dodano 13.01.2017)
Polecam po raz kolejny!!! Recenzja napisana przez Przemysław Bilicki
Jakość produktu
Cena produktu
Poziom obsługi sklepu
Szybkość realizacji zamówienia
Wszystko ok, szybko i zgodnie z opisem. Polecam ten sklep po raz kolejny. (Dodano 25.09.2016)

Produkty 11 do 18 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Napisz własną recenzję
Otrzymasz 100 Baby Points kiedy tylko zatwierdzimy Twoją ocenę/opinię.
You're reviewing: Bebilon 1 Advance w płynie RTF 90ml cena i opinie o produkcie
  • Jak oceniasz ten produkt? *

    Po ocenach  
    Jakość produktu
    Cena produktu
    Poziom obsługi sklepu
    Szybkość realizacji zamówienia